Grzesiek mamy prawie identyczny sprzęt. Nawet zasilacz taki sam. Chociaż ja swojego trochę podrasowałem. Podstawowa różnica to niestety nie posiadam DX-parapetu :(
to radio to KP-O DX 5000 czy jakoś tak. Szczerze...słyszałam, że podobno szumofon. moje pytanie brzmi - jako oceniasz tą radiostację ?? Miałeś okazję porównać z innymi radiami ? Co Cię skłoniło do zakupu KP-O ? :) :)
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Ten „szumofon” to chyba opinia od jakiegoś zazdrosnego użytkownika Presidenta ;) Zainteresowanym proponuję przeczytać ten wątek www.cb-forum.pl/topics20/k-po-dx-5000-vt11146.htm ale koniecznie cały. Dodam tylko że Hasan prowadzi znany serwis/sklep w Łodzi więc raczej zna się na rzeczy i pisze obiektywnie.
Oczywiście da się znaleźć radio CB które pod pewnymi względami może być lepsze. Ale w podobnej cenie nie ma radia które ma więcej lepszych parametrów i funkcji od K-PO.
Alicja mnie skłoniły opinie innych wersji KPO 5000 v6. Nadawałem na wielu radiach. Naprawdę nie zamienie na inne niz KPO jezeli chodzi o pasmo 11m. Nawet nie wroce do jacksona. DX parapet rzadzi :D
_________________ Baofeng UV 5R >Midland NR770R> Midland Ma 22K
KPO DX 5000 V6 >Sirio Thunder 27 (Balcon)Hustler dx parapet, Lemm AT 94
Mobil: Dragon by Mariusz i Hustler
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum