Wysłany: 2013-03-10, 06:42 Poszukuję niewielkiej pomocy osobę z okolic Częstochowy
Witam wszystkich serdecznie,
To jest mój pierwszy post na tym forum.
Po wielu latach wróciłem do hobby na razie z ręcznym radyjkiem i chciałbym prosić osobę z okolic Częstochowy o sprawdzenie nadawania poprzez podłączenie do większej anteny. Mam pewne wątpliwości, że wszystko jest ok z tym radiem.
Zajmę dosłownie nie więcej niż 3 min.
Super! Naprawdę dziękuję za pomoc. Napisz mi proszę na PW lub email (kk150(at)o2.pl)
kontakt telefoniczny lub email do Ciebie.
Jeśli będzie taka możliwość podjadę z radyjkiem, podepniemy antenke i sprawdzimy.
Dziś zabieram radio w plener z antenką z kompletu. Na samochodowej antenie (na razie nie mam bazowej), chyba mnie nie słychać za bardzo.
Witam wszystkich też myślę o montażu antenki bazowej do CB radio na dachu mojego bloku pytanie do was jaki Kabel zastosować na odległość około 30 metrów i jaka w miarę nie droga i sensowna antenkę
_________________ AnyTone AT778UV - Antena ATK-10
President bill - Antena Sirio ML 145
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum