Wysłany: 2013-05-09, 13:16 Początki :) do licencji
No małymi krokami coś sie kupuje, robi itd :) Taka stacja obecna. Bao uv 5r, antena made in Jacek na 70 cm (magnes) Zailacz avanti 2,5 ampa :D mikrofonoglosnik po przeobach, glosnik zewnetrzny mass :D foto niżej
Licencja na 2014 teraz czau brak. Najdalsza lacznosc direct...CZWA- Dabrowa gor. gorka
_________________ Baofeng UV 5R >Midland NR770R> Midland Ma 22K
KPO DX 5000 V6 >Sirio Thunder 27 (Balcon)Hustler dx parapet, Lemm AT 94
Mobil: Dragon by Mariusz i Hustler
Zgadza się, najważniejszy jest zapał :)) Z biegiem czasu będziesz zmieniał fotki celem uaktualnienia. Pozdrawiam
P.S.
Mam nadzieję, że parapet blaszany ??
Tomasz. to zalezy od propy :) d sie zrobic, raz na 10 lat :)
11m ---nie ma opcji n ataka antene, w 1990 nie bylo mnie jak pobic w lacznoscich :) Najda;sza lacznsc chatcham waitangi za N zeland 17 tysi , dolecial ktos dalej?
_________________ Baofeng UV 5R >Midland NR770R> Midland Ma 22K
KPO DX 5000 V6 >Sirio Thunder 27 (Balcon)Hustler dx parapet, Lemm AT 94
Mobil: Dragon by Mariusz i Hustler
Grześ z plastykowym parapetem i dx ze Świnoujściem łączy się zabawna forumowa "przygoda" jednego z userów. Nie wszyscy znają tą historię :) A twoje łączności robią wrażenie ja takowych w pasmie 11 m nie miałem, nie mam i nie sądzę abym miał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum