jak bedziemy znać ceny to ja tez przxemyślę temat i jak by mi cena opdpowiadała to zamówił bym polar przydał by się a i faktycznie jak jest chłodno czasami na łosiu to przydał by się
Zapytania wysłane z małym opóźnieniem. Ale uwierzcie...miesiąc na wariata mi się zdarzył.
Czekam na odpowiedź jakie i jaka cena. Miałam pytać, czy chcemy znaki na przodzie polara ?
Czy tylko takie Forumowe z logiem forum z tyłu ?
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Znak: Paweł
Wysłany: 2015-04-06, 12:15
z SP5PRF robili fajne polary, na który też sie skusiłem - logo PRF z tyłu, a oprócz tego duży znak na plecach i duży znak z przodu z flagą. Fajnie wyszły. Widziałem że VIPy z PZK mają ostatnio żółte polary z takim samym wzorem, więc może pokusić się o jakiś ciekawy/nietypowy kolor fluo lub inny, żeby się znów fajnie wyróżniać ?
_________________ Szukasz radia, anteny, fidera, skanera, czegokolwiek związanego z naszym hobby, nowego lub używanego ? Napisz :)
Adam Stradom
Znak: Adam
Panowie. Rzuciłam ten temat, kiedy jeszcze bezczynnie siedziałam w domu i wolnego czasu było pod dostatkiem. Teraz jest trochę inaczej. Po tylu latach ustawiania sobie czasu pracy dowolnie, trochę na poczatku ciężko jest przestawić się do sztywnych ram, więc zdobyłam wycenę, aczkolwiek boję się podjąć zamawiania w obecnej sytuacji, z braku czasu..... A Łoś za pasem! Jeśli Paweł ma jakiś namiar, proszę o ofertę :) bo potrzeba jakiegoś porównania. Za tydzień będę mieć okazję pomacać tego Brugi, czy to warte swojej ceny. Podobno tak. Oczywiście
to co ja dostałam to :
minimalne zamówienie 20szt - poniżej koszty rosną.
koszt ok 140zł sztuka + ewentualny koszt wysyłki ok 12zł za jeden polar. Do dogadania się jak cała paczka (przy czym, że można odbiór osobisty zrobić).
Polary markowe, firmy Brugi. Do wyboru dwie wersje kolorystyczne. Cała czarna lub ciemny granat z żółtą lamelą. Z tyłu logo forum takiej wielkości jak na koszulkach - przód znak/imię/ksywka. Wszystko wyhaftowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum