A jak bym podłączył zwykły drut miedziany czy coś będzie słychać nie wiem mam dipola tylko mi brakuje kabla koncentrycznego ale nie nie wiem czy warto kupować jak byłem na wieży i nic złapałem teraz nie wiem co mam robić.
Napisałbym kilka niecenzuralnych słów ale się powstrzymam... w poście wyżej, Konrad dał ci jak na talerzu, jak byś nie widział to ci wkleje to raz jeszcze albo i z 10 razy.
Znak: Michał
Wysłany: 2013-08-29, 10:52
Krzysiek, ale po co sie spinasz od razu? nie każdy ma odpowiedzią wiedzę i woli sie zapytać bardziej doświadczonych, po to jest to forum, jak tak będziesz traktował ludzi to pies z kulawą nogą tu nie zajrzy.
Tutaj i tak się mało co dzieje, wiec choćby taką pomocą od siebie można rozruszać niektóre tematy
Później płaczecie ze krótkofalarstwo upada w kraju, coraz mniej ludzi się tym interesuje, ale zamiast promować to zniechęcacie, a tak jak mowie, nie każdy od razu wszystko łapie, chłopak się pyta bo czegoś nie wie i oczekuje pomocy, wytłumaczenia łopatologicznie co i jak, nikomu korona z głowy nie spadnie jak przysiadzie 10 min i napisze co nieco, podejrzewam że kolega zna google, ale nie może sobie poradzić, miejmy nadzieje ze to nie lenistwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum