Mili Koledzy, jako, że niebęde miała opcji wyjazdu do Katosów w następnym tygodniu, musimy doliczyć przesyłkę kurierem. Do ceny 31 zł doliczam po 1 zł za kuriera. Wystarczy w zupełności. Jak zostanie kasa, to pójdzie na cele forumowe :D
Czyli ostatecznie 32 zł.
EDIT!
Będę robić listę, żeby było wszystko poukładane. Dziękuję Panowie za tak szybki odzew z wpłatą. Jak komuś nie wysłałam danych, to proszę o przypomnienie, ale raczej do każdego doszło.
WPŁATY :
1. Konrad KFP - wpłacone
2. Paweł - wpłacone
3. Tomek - wpłacone
4. Damian - wpłacone
5. Piotr SQ9KQP - wpłacone 31 zł
6. Łukasz - wpłacone
7. Dominik/mateusztrzy6 - wpłacone 60 zł
8. Konrad RHT - wpłacone
9. Mariusz - wpłacone
10. Michał BAC - wpłacone
11. Piotrek JXS - wpłacone
12. Michał - wpłacone
13. Michał JZI - wpłacone
14. Wojtek - wpłacone
15. Jacek - wpłacone ( Jacku twoją wpłatę odbiorę od Ciebie, tylko mnie małe przeziębienie dorwało w weekend)
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Ostatnio zmieniony przez Alice 2013-05-20, 11:35, w całości zmieniany 1 raz
Elektronika to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Krótkofalarstwo to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Obecnie niemam na zbyciu koszulek. Jeśli uzbiera się grupa, w sensie ilość koszulek....hmm... 10 sztuk minimum !, to mogę zamotać. Wtedy napiszę, do naszego pana drukarza, czy cena ta sama i czy da radę.
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Elektronika to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Krótkofalarstwo to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum