Chcę składać zamówienie z koszulkami ! Zamieszczam Listę poniżej kto jest chętny. Ale nie wszyscy podali mi rozmiary i to co chcą mieć na koszulce - czyli znak czy imię. Tutaj małe sprostowanie do Jacka - Jacek dla Ciebie to rozmiar L musi być raczej.
Są braki w danych jak widać, proszę je poprawić, czyli napisać do mnie PW lub posta. Czas na zmiany jest do niedzieli 12 maja, do GODZ 20 !
Jeśli jeszcze ktoś optuje na koszulkę, to jak najbardziej do listy się zapisać może.
Poniższa lista
Lp *Nick/imię* Ilość* Rozmiar* Napis*
1. Mateusztrzy6 - 2 szt - XL - BRAK !
2. Konrad RHT 1 szt XL SQ9RHT
3. Mariusz 3 szt L SQ9KFZ
4. Konrad KFP 2 szt XL SQ9KFP
5. Wojtek 1 szt XL SQ9SMC
6. Robert 1 szt. XL SQ9RSC
7. Paweł 2 szt XXL SQ9PPR
8. Łukasz 1 szt L ŁUKASZ
9. Piotr JXS 1 szt. XL SQ9JXS
10. Damian 1 szt. L SQ9RHX
11. Michał JZI 1 szt. XL SQ7JZI
12. Sowa 2 szt. XL SO9BAC
13. Michał 1 szt. XL BEZ NAPISU
14. Piotr KQP 1 szt. XXL SQ9KQP
15. Jacek 1 szt. L SQ9UU
16. Alicja 1 szt. M SQ9RHN
17. Tomek 2 szt XXL SQ9TVN
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Ostatnio zmieniony przez Alice 2013-05-12, 10:53, w całości zmieniany 3 razy
Znak: Michał
Wysłany: 2013-05-11, 09:18
jak dla mnie to tam z przodu nic nie musi być, znaku nie mam wiec tylko logo na plecach i wsjo :)
Alicja podaj nr konta, albo cokolwiek, bo wiesz jak będzie z wpłatami, niech już Ci przelewają pieniążki
Panowie napisałam maila z zapytaniem czy : Są koszulki białego koloru, ponieważ Tomek pytał mnie o to, a pewnie ktoś też chciałby białą jak drugą koszulkę.
Cena koszulki wynosi 31 zł. I zaraz wysyłam Wam PW z numerem konta. Proszę o w miarę szybką wysyłkę pieniążków :) Jak narazie macie czas do : 18 maja (sobota)
EDIT !!!!!!
Kurczak ! Mam problem z netowym dostępem do konta. Przyjadę do domu, to zajrzę w papiery i podam numer ! Także przepraszam za małą zwłokę, ale problem nie wynika z mojej winy. Coś mi hasło nie wchodzi, a niechcę omyłkowo zablokować sobie całkowicie dostępu.
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum