Robert
Wysłany: 2013-03-07, 15:43 Zrzutka na akumulatory do łowów na lisa
Witam
Z własnej kieszeni wyłożyłem już na budowę urządzeń do ARDF 'łowów na lisa' ponad 400 zł. Więcej nie jestem w stanie na razie wyłożyć bo mam w tym miesiącu dług do spłacenia wobec Mariusza i Leszka.
Czy znajdą się jacyś chętni na sponsorowanie zakupu pięciu akumulatorów 12V/7A?
Ja mam jeszcze do sponsoringu 4 odbiorniki ARDF, obudowy, ładowarki i drobne inne wydatki takie jak drobna elektronika, baterie. Wychodzi na to że sam dołożę do zawodów jeszcze ok 300 zł.
Robię to dla Was. Nie dla siebie. Nikt nie zwróci mi czasu jaki przesiedziałem przy projektowaniu nadajnika Tytus-80 (który ma 2,5 W mocy). Spędziłem ładne kilka miesięcy ślęcząc z lutownicą po nocach gdy słodko spaliście. Proszę o pomoc!
Brak 4 odbiorników, 5 akumulatorów, 1 ładowarki do akumulatorów żelowych.
Nie przechodźcie obok tematu obojętnie. Proszę o Was wsparcie. Jak będą w/w akumulatory będę mógł już wkładać 'lisy' w obudowy, które też muszę zasponsorować.
Robert doceniam Twój zapał i zaangażowanie ! Myślę, że kilka osób, które chętnie będą chciały wziąć udział w tej zabawie zrozumie potrzeby i dorzuci symboliczne grosiki dla słusznej sprawy. Ze swojej strony powiem, że planuję cię odwiedzić w przyszłym tygodniu i z miłą chęcią odejmę sobie jakiegoś sześciopaka :))
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Znak: Paweł
Wysłany: 2013-03-08, 16:02
Jeżeli to by coś pomogło, to również mogę dać kilka sztuk, niestety takich które swoje już przeżyły... Może chociaż do jakiś prób czy testów by się przydało.
Pozdrówki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum