Znak: Michał
Wysłany: 2013-01-07, 16:23
SB jest okej, ale ma jeden mankament, to pieprzone odświeżanie, nie odzie poczytać na spokojnie kto co wcześniej pisał, no chyba ze ja się i jest na to sposób jakiś, którego nie znam
@Michał W firefoxie wystarczy Narzędzia-Opcje-Zaawansowane-Ogólne-Ostrzegaj, jeśli witryny próbują przekierować lub odświeżyć stronę i tu dajesz ptaszka ;] jeden minus że działa to na każdej stronie która będzie chciała cie przekierować, ale wyświetli ci monit że próba przekierowania i dajesz Zezwalaj w tym paseczku.
mówię. nikomu nic niekaże i niezmuszam. Każdy chyba własnego serce i rozum ma :D Ja osobiście Palringo mam tylko na jednym kompie. po prostu jest, a na drugim niet i wszystko okej.
niema co kotów drzeć o to. wiadomo, że każdemu się niedogodzi. Jedyne co Mariusz, to to odświeżanie....jakby się ulitował nad ludem i to, w miarę możliwości oczywiście, poprawił.
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum