Tak jak jest w projekcie Roberta jest.Wymiary 17x9cm.Chyba że masz jakiś inny pomysł to proszę bo sprawa jest cały czas otwarta.Z tym że osobiście wolał bym kształt coś jak DX Katowice ma.
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Ja to bym widziała jako kształt elipsy, ale z tym, że napis wycięty czyli bez tła. Mnie osobiście się taka opcja podoba, bo ciekawa i oryginalna ;) to może weź w tej drukarnii co się pytałeś zapytaj o taką wersje. Ja byłam w EPS Studio. Ceną mnie zabili z lekka (4 zł szt.) może pogadam, żeby zeszli jeszcze trochę., ale to za wyciętą. Zapytam jeszcze o wersje na kształt elipsy. Czyli w podobie jak DX Katowice. Tylko że robiąc ją w elipse na czarnym tle zlejemy się z nalepkami Presidenta xP
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Ok dostałem ofertę na naklejki, cena ~2,20 zł sztuka i minimum musimy zamówić 200 szt.
Alicja ma zrobić ładny projekt i jak go klepniemy to zamawiamy. Awaryjnie mamy projekt Roberta RSC.
Naklejki o wymiarach 10x15cm, z laminatem błysk
1. Mariusz - 20 szt.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum