Ja też zapytam o smycze. Coś mi mówił kumpel, że ma jakieś wytki, ale niewiem czy aktualne. Kiedyś zrobił smycze dla takiego stowarzyszenia gdzie się udzielam i very fajne te smyczunie. Jutro dam znać co i jak. a Projekt smyczy jest już ?
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Jeszcze nie,prosiliśmy kolegę Roberta zdeklarował się że pomoże.Tyle że trzeba format podać najpierw w czym to ma być.Będzie info o formacie to stawiam że zaraz będzie fajny projekt
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Koszulki załatwiała Alicja, z nią się kontaktuj gdzie były robione, może zrobią jeszcze jedna... cena powala, dlatego wypadało by poszukać kogoś innego i pozbierać zamówienia na Łosia 2012.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
W nowe koszulki to nie wchodzę,mam tą z tamtego roku i styka.A z tymi smyczami coś się podzieje ???Z niczym nie popędzam ale temat mocno ucichł więc tak dla przypomnienia.
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum