Dziwna sprawa trochę bo powinno hulać u ciebie jak tralala bo do Klepaczki blisko bardzo.Może jakąś zwykłą antenę pokojową wypróbuj.Myślę że warto bo niedługo zapodają nowe kanały.Tu trochę o antenach do DVB-T http://www.telewizja-cyfrowa.com/antena_dvb_t.html
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Znak: Michał
Wysłany: 2011-09-30, 21:05
olać na razie, do sprawy wrócę po remoncie mieszkania, jak się przeprowadzę, tam mam z 7 pietra bezpośredni widok na klepaczkę, widzę prawie połowę masztu, więc po zapodaniu jakiejś niedużej anteny kierunkowej, powinno być dobrze, na razie pomęczę się na dalej na analogowej kablówce
Jednak ruszył wcześniej bo już w sobotę testowali a w niedzielę 23.10 działało,odbieram 14 kanałów 8 było wcześniej z Klepaczki i 6 z Błeszna TVP1,TVP2,TVP Kultura,TVP INFO Kraków,TVP Katowice,TVP Kultura
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
A jak to jest bo ja nie bardzo w temacie że można odbierać za friko z drutu a w kablówce nie mam ? :) Muszę wyciągnąć antenę z kablówki i jakąś zwykłą wtyknąć czy jak .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum