Wieczorami jak siedzę na radiu to dodatkowo ciupam sobie w proste gry. Ostatnio zainstalowałem DosBox'a dzięki któremu odpalam stare gry dosowe jak: Lotus, MegaBlast, Super Frog, Golden Axe... Ja wiem, te gry ani grafiką ani muzyką nie powalają na kolana ale, maja w sobie coś, coś magicznego i wciągającego czego obecne gry nie posiadają. To coś nazywa się miodność*
* znaczenie: dot. gier komputerowych, oznacza dawanie przyjemności z gry, absorbowanie grą. Gra miodna to taka, od której trudno się oderwać, która daje dużo przyjemności z gry i trzyma gracza w napięciu.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
Fakt że w starszych grach jest to "coś".Teraz grafika naprawdę powala,często gęsto głosy podkładają aktorzy itp.Ale jakoś nie mają tego co trzeba bo po przejściu szybko się o takiej grze zapomina i raczej nie wraca. Jak mam czas [rzadko] to lubię pograć w Wolfenstein 3D,Wolfenstein Return To Castle,Hitman Kontrakty
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Jak ktoś grał w Dyna Blaster to na pewno spodoba mu się krajowa produkcja LK Avalon pod tytułem Megablast. Gra grafika i muzyką nie powala ale, za to ma możliwość grania w 4 osoby na jednym komputerze
Gra działa pod DosBoxem.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
Gram, ale niezawsze jak mi sie nudzi xP Oczywiście Age of Empire I i II ( z dodatkiem Konkwistadorzy), Heroes III Ostrze Armagedonu i do tego Majesty - symulacja Królestwa Fantasy. Tak... same strategie xP . I ostanimi czasy na psp gram w Assassina xP
W gry dosowskie to grałam jeszcze na Windzie 95 ;d fajne i miłe wspomnienia początków z komputerem :D
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Od czasu kiedy po 3 latach przestałem grać na Ogame raczej w nic innego nie gram - od czasu do czasu na Kurniku. Na sieci w coś konkretnego bym zagrał ale nie ma z kim.
Ja pocinam w Minecrafta :] Aktualnie jestem na drodze do zakupu własnego serwera. Poza tym gram też w Live For Speed S2, MTA( multiplayer GTA San Andreas ), na x360 GTA 4 GT5 itp itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum