No to jak Członkowie forum ? :) robimy jakiegoś grila jeszcze w tym roku ? Wypadało by siąść pogadać nawet o pierdołach. Działka u mnie zawsze otwarta na chętnych.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
Co do ilości oddanych głosów to nie powiem nic.
Co do samych głosów, jednej osobie jest obojętne czyli dodając to do 2 osób na 20 sierpnia mamy przewage 3 osób na 20 :D
Nie wiedzą co tracą nie przychodząc na spoty, dobra zabawa jest zawsze.
Ja oczywiście postaram sie być 20 jeśli admin udostępni nam działeczke bo fajne miejsce jest
ja 20 odpadam ,21 jak najbardziej ale że była ankieta w której udział brałem i większość za 20 to niech tak będzie tyle że mnie nie będzie.I tak jak Mariusz pisał nasza działka zawsze otwarta [na propozycje]
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
to niech ktoś podejmie jakąś decyzję kiedy ten grill bo czasu ucieka i nie wiem czy rezerwować sobie niedzielne popołudnie czy nie,bo sobota u mnie odpada jak pisałem wcześniej
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Spot naszej grupy odbędzie się w sobote 20 sierpnia o godzinie 16 na działce w Woli Kiedrzyńskiej. Prowiant na ewentualnego grilla we własnym zakresie, mile widziane rodziny i napoje chłodzące.
Proponuję żeby zrobić tak że jeżeli na 20 nie wpisze się więcej osób to zmienił bym na 21 bo z tego co czytam to Mariuszowi i Krzysztofowi nie robi to różnicy a 21 ja na pewno bym był
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum