Wysłany: 2011-05-08, 12:01 Sugestie zmian na forum
Witam, w tym poście proszę o sugestie co mamy zmienić na forum. Forum trochę już rozrosło i dlatego planuje je trochę przeorganizować, poprzesuwać posty do odpowiednich działów itp.
Proszę pamiętać ze forum to Wy, jego użytkownicy a nie admin i moderatorzy. To od Was, Użytkowników forum będzie zależało czy będziemy się dalej rozwijać czy też stać w miejscu.
Proszę wszystkich o wypowiadanie się w tym poście, nawet jeżeli jest to coś małego ale, związane z forum - dla nas Adminów może to być ważną sprawą i może pomóc usprawnić forum.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
moja mała sugestia : spowodować możliwość dodawania plików .ace gtar gz rar tar zip opcja istnieje ale pliki się nie dodają.Temat zgłaszałem już kilkakrotnie
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Wiem że forum jest o CB i KF ale można by wydzielić mały dział poświęcony nasłuchom i skanerom.Sam jestem tym zainteresowany i myślę że nie tylko ja ,z zawsze to może przyciągnąć na forum ludzi z poza CB i KF.
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Na wczorajszym spocie był poruszony przez chwilę temat projektów, i tak pomyślałem żeby dodać do Wszystko o CB i KF temat właśnie o projektach.Tak aby każdy kto ma jakiś pomysł co by zmajstrować mógł sobie w tym temacie napisać.Chodzi mi o takie projekty jak np.ripiter
Nazwać by to można Nasze projekty czy jakoś tak
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Znak: Michał
Wysłany: 2011-06-02, 11:09
a ja i tak będę miał imię, bo znaku mi brak :P
aha, zrób jeszcze pole wiek, przydatna sprawa, oczywiście kto będzie chciał to wpisze, kto nie to nie wpisze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum