Zmontowałem a nawet bardziej Ola zmontowała pdf tylko z poprawnymi odpowiedziami,co bardzo odchudziło całość.W niektórych sytuacjach może być to bardzo bardzo pomocne
Brak polskich znaków
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Wraz ze Świadectwem Operatora przychodzi takie info :
Z którego nic nie wynika Zadzwoniłem dziś do UKE i temat wygląda tak-po zdanym egzaminie pocztą przychodzi świadectwo operatora i wniosek o wydanie pozwolenia radiowego.Wniosek wypełniamy ,kserujemy świadectwo operatora i wraz z wnioskiem wkładamy do koperty.Wpłacamy 82zł[adres i nr konta we wniosku]i potwierdzenie wpłaty też do koperty.Całość wysyłamy do odpowiedniej Delegatury UKE.
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Trzeba by sie pochwalić. Dziś to przynieśli donosiciele poczty polskiej.. I od razu zonk, gdzie jest ten papier co dodał go tu Piotrek? bo u mnie tylko taka śliska kartka w kopercie na której są te wsio pieczątki podpisy i wpisy ale tej karteczki jak u Piotra nie mam. ;]
Zadzwoniłem dziś do UKE i temat wygląda tak-po zdanym egzaminie pocztą przychodzi świadectwo operatora i wniosek o wydanie pozwolenia radiowego.
Wsio ładnie pięknie, ja mam tylko i wyłącznie w kopercie świadectwo i nic poza tym. Any questions? Bo pomijając fakt bardzo długiego oczekiwania mam wybrakowany list ze świadectwem i co, mam go użyć chyba w WC bo ja np nie wiem co dalej... niby by wysyłać $ no ale gdzie, niby wysłać wniosek ale niemam go, jestem w ciemnej i głębokiej dunno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum