Znak: Michał
Wysłany: 2011-05-21, 23:22
jeśli o to chodzi to wydaje mi się ze samo zdanie "Częstochowska" wystarczy, w Logotypie nie może być napaćkane wszystkiego po trochu, bo zrobi się brzydactwo a nie LOGO :)
a jeśli już to podrzućcie pomysł, co można (oprócz jasnej góry) zastosować w logo aby sie kojarzyło Częstochową
niewiem jak Wy, ale uważam, że starczy tych log i pomysłów na koszulkę.... jest aż nadto może jakąś ankietę zrobimy? albo jutro na spotkaniu obgadamy, które się podoba i nadaje. Może być też tak, że może np. wykorzystamy elementy z dwóch czy trzech projektów, tak aby powstało coś co będzie się podobać wszystkim :)
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Dziś na spocie się zdecydujmy które wybieramy i niech już tak pozostanie ,bo temat się ciągnie od ostatniego spotkania jak nie wcześniej,a nie ustalone jeszcze nic Wszystkie zapodane projekty są dobre i pasują ,tyle że trza się zdecydować na jeden.Chyba że na drugi jako naklejkę na zderzak
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Wysłany: 2011-05-26, 23:47
Moim zdaniem prawie każda propozycja logo nadaje się na nasz znak rozpoznawczy.
Nie prześledziłem wszystkich postów i być może ktoś to już wczesniej zaproponował...
Chodzi mi o to żeby może spośród zapropopnowanych grafik, zrobić zestawienie (może jakieś jeszcze nowe się pojawią) i zagłosować na którąś z nich.
Ja już nie mogę się doczekać aż będzie ta najwłaściwsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum