No to fantastycznie ... w pierwszej kolejności jak wiadomo należy zarezerwować odpowiednie miejsce na nasze obozowisko... najtrafniejsze jest miejsce gdzie zakopaliśmy kamienie węgielne pod pierwsze ustawienie Dużego namiotu... tak sobie myślę z pewną taka nieśmiałością...
Ja jak zwykle zabiorę trochę sprzętu TRX, Butlę gazową z palnikiem i mogę ten mały agregacik zabrać
_________________ To miejsce czeka na Twoją reklamę.. ;)
Znak: Michał
Wysłany: 2020-02-13, 07:05
sprawa najważniejsza:
Konrad RHT zasugerował aby zakupić jakąś używaną lodówkę na OLX, o odpowiednim gabarycie i parametrach pozwalających na to aby dal rade z nią agregat, a nie żeby było jak rok temu gdy lodówka była, ale prądu nie miała.
Wiązać to się będzie ze składką po 20-30 zl, w zależności co się wynajdzie na olx.
Pawilon mamy i jeszcze ten rok pociągnie, ale to już będzie raczej jego ostatni łoś.
Grill jakiś tam tez jest.
Wysłany: 2020-02-13, 11:28
bardziej chodzi o prąd na starcie, musi to byc sprzęt bardziej nowoczesny, zapewne ta by powodowała to samo co nasza zeszłoroczna, niech Konrad napisze swoje zdanie czego szukać musimy
Wysłany: 2020-02-13, 12:28
Konrad tylko zdajesz sobie sprawę z tego ze do niej to wsadzisz 2 zgrzewki piwa i pol kg kiełbasy i miejsca braknie :)
ja na działce mam tą rozmiar większą i czasem przed weekendem mi miejsca brakowało tylko na swoje potrzeby :)
Do łosia trochę czasu jest, można już odpalić zrzutkę.
Co miesiąc coś wpłacić i się uzbiera nawet na resztę rzeczy.
Same noże widelce talerzyki itp to 100 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum