Znak: Michał
Wysłany: 2016-06-26, 14:26
wypadałoby jakieś szczegóły organizacyjne napisać, czyli od której biwakujemy, do której, czy nocujemy tam, jeśli nie nocujemy to od której w niedziele, itp.
chyba ze pogoda pokrzyżuje cala imprezę
wypadałoby jakieś szczegóły organizacyjne napisać, czyli od której biwakujemy, do której, czy nocujemy tam, jeśli nie nocujemy to od której w niedziele, itp.
chyba ze pogoda pokrzyżuje cala imprezę
Też miałem o tym napisać ale mnie uprzedziłeś.
Ktoś gdzieś napisał (chyba forum pki), że w zawodach subregionalnych najwięcej łączności robi się w sobotę wieczorem i niedzielę rano - wtedy jest najwięcej czynnych stacji.
I jestem w stanie się z tym zgodzić...
Jeżeli nie będzie Piotra to wg mnie nie ma sensu zabawa w kuńtesty. Bierzemy KF i bawimy się KFem. Spotkanie jutro około 10:00 jak ustaliliśmy a dzisiaj po 20:00 spotkanie na 500.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
Jeżeli nie będzie Piotra to wg mnie nie ma sensu zabawa w kuńtesty. Bierzemy KF i bawimy się KFem. Spotkanie jutro około 10:00 jak ustaliliśmy a dzisiaj po 20:00 spotkanie na 500.
sytuacja zmienną jest ale nie ma co załamywać rąk, ja sobie zaplanowałem piknik radiowy na ossonie więc sie szykuję i jadę, zabiorę moje zabawki terenowe, antenę wielopasmową i pionową na ukf + kable akumulatory, ze względu na upał planuję sobie wyjechać jak najwcześniej mi sie uda, kto chce niech dojedzie,
pozddrawiam
_________________ To miejsce czeka na Twoją reklamę.. ;)
piknik radiowy powinien raczej nazywać się piekarnik radiowy....
jesli ktoś myślał o radiu w saunie to my możemy powiedzieć,że mamy
to zaliczone...
powstały nowe pomysły, zebrały się doświadczenia, szkoda tylko,że dziewczyny,ktœre miały nas odwiedzic
zaspały czy zabłądziły... czy coś
ja już wiem co sobie kupię żeby doposażyć mój ekwipunek terenowy..
... kupię sobie muła... nie..nie do sexu...
..do noszenia gratów..
panowie jak tam wasze opalenizny..?
bo jak mnie w domu zobaczyli
_________________ To miejsce czeka na Twoją reklamę.. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum