Mój termin przyjazdu to czwartek, lub piątek. Bardziej prawdopodobny piątek, zależy jak si wyrobię. Zabieram butlę z palnikiem, grilla i może coś jeszcze użytecznego znajdę w domu :)
Znak: Michał
Wysłany: 2016-05-24, 21:39
niech każdy w miarę możliwości zabierze sobie coś do siedzenia, krzesełko, taboret, bo zawsze jest z tym kłopot i później wojna o siedzenie :)
rozkładane stoliki tez mile widziane
Znak: Michał
Wysłany: 2016-05-25, 15:36
raczej ma być ciepło słonecznie, a ten deszcz to przejściowe burze, damy rade jak będzie lało to będziemy piwo pic pod pawilonem ogrodowym :)
trzeba będzie go dobrze przywiązać jak rok temu, coby go nie porwało :)
Program jest taki sam jak co roku:
1- jedzenie
2- picie
3- wygłupy i picie
4 - wygłupy i wymiotowanie
5 - spanie
6 - picie
7- wymiotowanie
8 - spanie
9 - powrót
A później dzielimy się wrażeniami :)
Mam malutką prośbę.
Jak już będziecie na miejscu (czwartek-piątek) to może tak być, że będzie już ustalony program zajęć na sobotę - i dla ścisłości chodzi mi o inny niż ten powyższy podany przez Tomka
Jeśli by tak było to będę wdzięczny za jego podanie. Może być tutaj a może być mms lub inna forma znana ludzkości...
Chciałbym m.in. zahaczyć o:
Anteny do pracy w terenie i na balkonie - Radek OM0AMR
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Chyba Michał coś ześ zaczarował, bo aktualnie prognozy wyglądają dużo lepiej:
... co nie znaczy, że nie będzie można się napić piwa, czy coli.
A jeżeli chodzi o program prelekcji wywieszony na stronie, to rzeczywiście jest niezbyt obszerny w tym roku i w/g mnie raczej nic już więcej nie przybędzie. W tej sytuacji program Tomka staje się niebezpiecznie atrakcyjny
10. Zabieranie obcego alkoholu i picie go z innymi uczestnikami łosia, nie koniecznie z właścicielem trunku.
11. "Naprawienie" delikwenta i wzywanie przez niego pomocy.
12. cisza :)
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum