Wysłany: 2011-01-17, 15:22 Rodzinno - towarzyskie spotkanie w terenie ?
Witam
Jestem ciekawy czy udałoby się nam zorganizować rodzinno-towarzyskie spotkanie w terenie, w ciepłym miesiącu, np. na dwa/trzy dni... ? nie wiem czy w jakiś domkach drewnianych czy pod namiotem, ze sprzęcikiem zapewne. Miły wypoczynek na łonie natury, pieczonki, kiełbaski, ognisko, pewnie jakaś muza itp.
Właściwie wiem, że z punktu widzenia organizacji nie będzie większych problemów chodzi bardziej o udział jak największej liczby osób.
Jestem ciekawy Waszych opinii
P.S.
Mariusz jeżeli lepiej umieścić ten temat na głównej stronie to przeklej go tam, thx.
Też jestem za.Na razie wstępnie zaproponuję coś takiego: razem z Mariuszem mamy działkę na Woli Hankowskiej i pomyślałem że tam można by zrobić jakieś spotkanie przy grillu itp.Takie większe razem z rodzinkami.Woda jest ,prąd postaramy się skołować.Co do terminów wszystko się ustali.Teraz pytanie kto by na to reflektował ??????
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Niezły pomysł tylko dwa ale: trzeba by pogodę zamówić odpowiednią na ten dzień no i ustalić ten dzień żeby wiadomo było na kiedy pogodę zamówić :))
Oczywiście jestem za !!
_________________ President Johnny III , Intek HR-5500 zasilacz PIHERNZ PC-35
Antenka: baza- lemm AT-107 super 16 , mobil 5/8 ?
Baofeng UV-82 + nagoja NA 771 + Diamond X-200N
Mam nadzieje że to nie wszyscy chętni już
Co do terminu to tak mocno wstępnie 4,11,18,25 czerwiec ,można by się zacząć powoli deklarować jak komu pasuje i wtedy coś się wymyśli
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Mam nadzieje że to nie wszyscy chętni już
Co do terminu to tak mocno wstępnie 4,11,18,25 czerwiec ,można by się zacząć powoli deklarować jak komu pasuje i wtedy coś się wymyśli
W moim przypadku konkretnie będę coś wiedział o terminie pod koniec maja, nawet gdybym chciał nie jestem wszystkich tych terminów sobie w firmie zaklepać. Ala wstępne deklaracje wskazane :))
Ja też dostane nowy grafik pod koniec maja ,ale dałem wcześniej info bo może ktos już wie co i jak w czerwcu.
Jeżeli załatwimy prąd a to bardzo realne to wszelakie urządzenia nadawczo odbiorcze wskazane
SIRIO GPE-27 postaramy się zamontować
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum