Znak: Michał
Wysłany: 2011-05-12, 08:52
Piotrek i jak sie to radyjko sprawuje, bo myślę powoli nad nim, warte swojej ceny czy lepiej dołożyć i kupić inne ?
Jak sprawa wygląda z zasięgiem, np u Mariusza na 9 pietrze wszystko pięknie zbiera jego radyjko, a jak u Ciebie mieszkając dużo niżej ?
Zaraz będzie że zachwalam bo mam Ale moim zdaniem warte ceny spokojnie.Co do zasięgu to naprawdę zależy gdzie jestem bo wszędzie zbiera pięknie,tylko nie tu gdzie mieszkam ,ale to dlatego że jestem pozastawiany z każdej strony Z tego co testowałem to do ripitera 20-30km spokojnie dolatuję.Dalej to nie wiem bo nie było okazji testować.Parokrotnie rozmawiałem z Jackiem to chwalił że bardzo przyjemna modulacja jest.Radio mam od 27.04 i do tej pory ładowałem je raz 12h a naprawdę radio jest używane,nasłuch cały czas prawie ,nadawanie no to jak ktoś jest Ja to radio polecam jak za tą cenę oczywiście
Możemy się jakoś spotkać to sobie zobaczysz i ocenisz
_________________ Kenwood TM 701E+Masen GP140+SIRTEL SF 410 D
Quansheng TG-UV2
GRE PSR 225+dipol na 2m
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum