Jak wiecie 21 stycznia przypadają 6 urodziny forumowe i wypadało by się też spotkać.
Termin 30 stycznia 2016, godzina może być od 18:00, lokal do uzgodnienia.
Proszę o wpis w poście kto jest chętny, muszę znać +/- ilość ludzi by zarezerwować miejsce w lokalu.
Czego ty oczekujesz.. Przecież praca, dom rodzina pies kot i myszy. Po co wejść na forum, po co przyjść się spotkać, że o urodzinach nie wspomnę. Patrząc po osobach nowych i starych grupowiczach, brakło by miejsca. Ja z tego miejsca wołam WSZYSTKICH szczególnie nowo dołączonych do grupy cobyście ruszyli się łaskawie. Chyba, że wolicie przejść na jedyny słuszny kanał z opisu KFZta. Bo to mogą być ostatnie urodziny jak tak dalej będzie.
Elektronika to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Krótkofalarstwo to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Elektronika to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Krótkofalarstwo to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum