Piotrków, Bełchatów i okolice - nie mówiąc o Radomsku - zaliczone, tymczasem z południowej strony totalna cisza i pustka. Czas to zmienić.
Szczegóły co do terminu, częstotliwości i modulacji dogadamy na PRIV.
Dostępne zarówno AM/FM jak i wstęgi.
Zapraszam
sdd [Usunięty]
Wysłany: 2015-07-26, 14:06
Informuję, że ostatnio nawiązałem łączność z kolegą Jackiem i jeśli chodzi o mnie, to wręcz rewelacyjnie było słychać w FM. Po stronie rozmówcy pojawiały się trochę większe zakłócenia i chwilami mój sygnał uciekał, po mojej stronie przez większość rozmowy - stabilnie.
Rozmawialiśmy też na wstęgach - tutaj może i mniejsze szumy, większa stabilność, ale dużo gorsza dynamika - z FM nawet nie można porównywać.
Pozdrowienia dla kolegi Jacka - i chętnie potestuje też łączność z innymi stacjami.
Hej :) oj z Radomskiem to ja kiedyś nocki zarywałam na rozmowie :D :D Pawełek, Janusz, Stanisław z Bełchatowa i czasami to i Poldziu przyszedł na frq. Jeszcze parę osób było.
Pozdrawiam ciepło :) i zachęcam do łączności z całą resztą forum. ja chwilowo nie radiowa...
Voltcraft 15A
President Harry III + President Colorado
Yaesu FT-90R+ Nagoya NH-776
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum