Wysłany: 2016-09-27, 17:05 czestotliwosci nasłuchowe w koniecpolu
witam czy może mi pan pomuc bo szukam już 3 miesiac i nie moge znalesc czestotliwosc na której nadaje straż pożarna i pogotowie ratunkowe w KONIECPOLU.Prosze o pomoc jeżeli ktoś może wie w sprawie tego tematu. Znalazłem do tej pory tylko policje na 172.200MHz pkp 150,230MHz i TAXI 160,127MHz
chciałem spytac czy mogom byc zakucenia odbioru jeżeli n jednym maszcie zaczepione są dwie anteny na samym czubku antena ANTENA.
SIRIO GP-3E a nizej antena do internetu radiowego2,4 mhz prosze o odpisanie mi bo niewiem czy mam cos zmieniac bo niechce mi sygnał na skanerze jak założyłem na ta samoą co internet a wczesniej była w innym miejscu i wszystko mi łapało
Nie jestem pewien , ale mozesz to sprawdzic sam jak bedziesz miał włączone radio i bedziesz miał zakłucenia to wyłącz router i bedziesz słyszał czy zakłucenia są nadal .
Dokoncz pytanie : SIRIO GP-3E a nizej antena do internetu radiowego2,4 mhz prosze o odpisanie mi bo niewiem czy mam cos zmieniac bo niechce mi sygnał na skanerze
Były nadal zakucenia.Ale dzisiaj zdiołem antene i ja na drugi winkiel domu przymocowałem na dułgiej rurce wysoko to jest wszystko wpożadku płyny odbiur policj, pkp,tax.już nie mam problemu tylko musze szukac dalej pogotowia i straży pożarnej bo do tej pory nic nie udało mi sie usłyszeć
Witaj kolego. Dwie sprawy:
1. Spróbuj założyć to się przekonasz. Nie wiemy jakiego typu są to zakłócenia. Może masz nasłuch w AM a nie FM?
2. Postaraj się zachować podstawowe zasady ortografii. W szkole chyba jeszcze tego uczą? To nic nie kosztuje a czyta się o wiele lepiej i napewno więcej osób się w temacie wypowie.
Pozdrawiam.
_________________ 73 de SQ9MYU es cu
Kenwood TS570D + Comet CHA250 home made
RBM-1
Radmor 3025 (4m)
Radmor 3035 (2m) + Diamond X510
Radmor 3055 (70cm) + Diamond X510
Taurus 80m, Kacper 80m, SP5WW...
http://www.qrz.com/db/sq9myu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum