Ja dużej skrzynki niemam. Znalazłem tylko takie małe 13x13x4,5cm. Z mojej "pmr'ki" to się raczej nic nie zrobi.
A jak z prądem na dachu? No i jak będzie wyglądał ten komputer bez monitora, myszki,klawiatury?
Po dzisiejszej rozmowie z Jackiem postanowilismy ze narazie damy samo radio ze sterowniekiem. Jacek ma radio i narazie je wrzucimy, ja dzisiaj bede wiedzial czy bede mial jakas skrzynke zeby dac w niej radio, co do zasilania to jest tam prad ale nizej, wiec albo dociagamy na gore albo zasilacz nizej i ciagniemy kable od zasilacza do skrzynki. Jeszcze sprawa anteny pozostala.
_________________ Nie znam się w temacie, więc się wypowiem!
Anal jest do dupy!
Może jakiś dipol? No bo niema sensu kupować anteny. Jak coś to ja mam taki jakby drut aluminiowy ze starej instalacji elektrycznej gr. to ok. 5-6mm, jest on dosyć sztywny a u mnie dość wieje czasem i nie gnie się praktycznie wcale. Ja mam z niego też dipola i działa.
Mariusz jeśli faktycznie nie są to jakieś wielkie pieniądze to na zrzutkę się piszę. Znajdz coś co by nam wpasowało i daj linka i kwotę do kapelusza :))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum