Elektronika to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Krótkofalarstwo to jest trudna dziedzina jej nie trzeba się uczyć ja trzeba zrozumieć.
Znak: Michał
Wysłany: 2015-03-08, 19:20
ja pomimo ze udostępniam miejsce, prąd i internet, również wygospodaruje parę zł na ten cel, tylko myślę ze osoba nie posiadająca znaku jakoś będzie mogla korzystać, chociaż ponasłuchiwac co gadacie :)
Damian, podlicz ile ten projekt będzie kosztował, jakie finanse potrzebne ?
Wysłany: 2015-03-09, 09:52
no trzeba cos tam wrzucić, bo miejsce jest, a na jakiej zasadzie to bedzie działać i kto będzie mógł sie tym pobawić to fajnie by bylo, aby Damian cos więcej napisał
Tak jak Mariusz napisał może jutro mi się uda kupić duplexer.
Wielkie dzięki wszystkim za pomoc finansową ponieważ z Damianem już trochę kasy wpompowaliśmy w to, a jest okazja żeby uruchomić się w końcu.
Wysłany: 2015-03-10, 09:24
proponuję aby każdy kto ma ochotę dorzucić jakieś pieniążki napisał tutaj ile może na ten cel przeznaczyć, chłopaki będą wiedzieć na co mogą sobie pozwolić i na czym stoją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum